Методи на плащания

Тук са описани подробно нашите методи на плащане за услугите които предлагаме.


 1. Банков превод

  Необходимо е да посетите най-удобния за Вас клон, на която и да е банка, и да преведете дължимата сума по банковата ни сметка. Преводът може да бъде направен и онлайн, ако имате активирано онлайн банкиране. За стартиране на сървъра възможно най-скоро, то е нужно да се свържете с нас чрез един от методите за контактуване и да изпратите снимково доказателство с добро качество, в което се виждат най-важните данни за превода, а именно – Имена на получателя, iBan на получателя, Сума, Дата. Печат и Имена на човека, изпращаш сумата.

 2. Пощенски запис

  Необходимо е да посетите който и да е клон на БЪЛГАРСКИ ПОЩИ и да попълните бланка за ПОЩЕНСКИ ЗАПИС, в която ще въведете нужните данни, които ще ви предоставим, за да успеете да платите услугата си. Поради бавното усвояване на записи на БЪЛГАРСКИ ПОЩИ ще е нужно да направите снимка и да ни я изпратите, за да можем да изпълним заявката възможно най-бързо. Снимката трябва да е с добро качество, като е нужно на нея да се виждат най-важните данни от формуляра, а именно – Имена на получателя, Сума, Дата. Печат и Подпис на длъжностното лице, което е приело превода и Имена на човека, изпращаш сумата.

 3. PayPal

  Нашата система е автоматично свързана с PayPal, като за целта е нужно да посетите страницата за зареждане на акаунта и да изберете опцията PayPal зареждане. Всичката информация е криптирана и преминава директно през сайта на PayPal, като за целта можете да проверите вида на връзката и сертификата.

 4. ePay.bg

  Системата на ePay.bg позволява онлайн плащания и изпращания на суми до получател с клиентски номер. За целта е нужно да въведете нужните данни, които ще ви предоставим, при което, след изпълнение на поръчката е нужно да се свържете с нас, за да докажете за направеният превод. Доказването става лесно, поради простата причина, че преводите се показват до няколко минути.

 5. EasyPay

  EasyPay е един от най-използваните методи в България. Благодарение на него, вие можете да изпратите пари до нас, чрез попълването на прости данни като Име, ЕГН, Град и т.н.. За целта е нужно да се свържете с нас, за да получите данни, които ще използвате в превода. След успешно извършване на превода и за искане на бърза активация на услугата, ще е нужно предоставяне на снимково доказателство в прилично качество с данните на фактурата.

 6. Еконт

  Както знаете, ЕКОНТ не е само за получване на пратки, но също така е и за Парични преводи. Чрез попълване на проста бланка, то вие ще можете да изпратите паричен превод до нас, за да можем да изпълним заявката ви. За целта е нужно да се свържете с нас, за да получите данни, които ще използвате в превода. След успешно извършване на превода и за искане на бърза активация на услугата, ще е нужно предоставяне на снимково доказателство в прилично качество с данните на фактурата.

 7. BitCoin

  Модерната валута! Както всички по света, така и ние я използваме. При желание на клиент да заплати в BitCoin-и, ние с удоволствие ще приемем заявката му. За целта е нужно да се свържете с нас, за да получите допълнителна информация за осъществяването на плащането. Тук нещата стават бързо и услугата се пуска веднага, след успешно обновяване на портфейла.

 8. SMS за България

  Едно от най-платежните средстава в България, поради бързата функционалност на операторите. За жалост това е най-лошият избор за плащане на услуга, поради простата причина, че сумата, вкарвана в акаунта е близо половината на тази, която изпращате като текстово съобщение към даден номер. Нещата тук са най-бързи. При успешно изпращане на предварителен текст и номер, се връща код, който е нужно да вкарате в системата ни, за да могат да се добавят парите към акаунта ви. Няма никакво чакане, всичко става за секунди.

  ВАЖНО: При заплащане чрез СМС, вкараните пари на акаунта са 50% от сумата на самият СМС.

  ПОЯСНЕНИЕ: Ако изпратите СМС на стойност 6.00 лв, вие ще получите 50% в акаунта си, което се равнява на 3.00 лв.

  СМС на цена 1.20 лв
  "Изпрати смс на номер 1851 с текст csrent" (цена на един СМС 1.20 лв. В профила ви влиза 50% от СМС цената - 0.60 лв) След изпращането на СМС на номер 1851 с текст csrent, ще получите текстово съобщение с код, който трябва да въведете в системата по време на поръчка на сървъра.

  СМС на цена 2.40 лв
  "Изпрати смс на номер 1092 с текст csrent" (цена на един СМС 2.40 лв. В профила ви влиза 50% от СМС цената - 1.20 лв) След изпращането на СМС на номер 1092 с текст csrent, ще получите текстово съобщение с код, който трябва да въведете в системата по време на поръчка на сървъра.

  СМС на цена 4.80 лв
  "Изпрати смс на номер 1094 с текст csrent" (цена на един СМС 4.80 лв. В профила ви влиза 50% от СМС цената - 2.40 лв) След изпращането на СМС на номер 1094 с текст csrent, ще получите текстово съобщение с код, който трябва да въведете в системата по време на поръчка на сървъра.

  СМС на цена 6.00 лв
  "Изпрати смс на номер 1096 с текст csrent" (цена на един СМС 6.00 лв. В профила ви влиза 50% от СМС цената - 3.00 лв) След изпращането на СМС на номер 1096 с текст csrent, ще получите текстово съобщение с код, който трябва да въведете в системата по време на поръчка на сървъра.

 9. SMS for Germany - Contact us before any action !

  With this method you can load balance in your profile via SMS. Every amount will be loaded in your profile half.

  SMS 0.99€
  "Send sms with text dam csrent to number 89000 (0.99€)" (price for one sms 0.99€, load in your profile 0.50€) After send SMS code to the number you will receive unique code which you need to enter in the field of checkout.

  SMS 1.99€
  "Send sms with text tad csrent to number 89000 (1.99€)" (price for one sms 1.99€, load in your profile 1.00€) After send SMS code to the number you will receive unique code which you need to enter in the field of checkout.

  SMS 4.99€
  "Send sms with text tad csrent to number 89000 (4.99€)" (price for one sms 4.99€, load in your profile 2.50€) After send SMS code to the number you will receive unique code which you need to enter in the field of checkout.